ВИДЕО: Cтpaшно невpeме под Пелистер, град предизвика големи материјални штети

 Breaking News

ВИДЕО: Cтpaшно невpeме под Пелистер, град предизвика големи материјални штети

ВИДЕО: Cтpaшно невpeме под Пелистер, град предизвика големи материјални штети
May 15
06:51 2022

Големо невpеме проследено со град попладнево го зафати под пелистерието и ски-центарот „Стрежево“ – Нижеполе, при што се предизвикани материјални штети. На профилот на ски-центарот беа објавени фотографии од невремето. За жал има и материјални шт ети на објекти во селото и на патот кој води кон ски-центарот. Фотографот Стојан Стојановски објави и дел од видео моментот со градот, каде напиша дека Победел Нижеполе. Видео во продолжение:

Related Articles