ВИДЕО: 14.500 денари месечно за секој вработен, за месеците април и мај

 Breaking News

ВИДЕО: 14.500 денари месечно за секој вработен, за месеците април и мај

ВИДЕО: 14.500 денари месечно за секој вработен, за месеците април и мај
April 02
16:17 2020

Премиерот Оливер Спасовски на својата фејсбук страница објави дел од своето видео обраќање на денешната прес-конференција. Тој како што пишува во видеото дека државата ќе спасува 250.000 работни места и 35.000 компании. Со 14.500 денари месечно по вработен за април и мај, за сите фирми погодени или 50% од трошоците за придонеси за секој вработен, никој нема да биде изоставен. Во продолжение проследете го неговото видео обраќање:

Related Articles