ВИДЕО: Џо Бајден не може да го облече палтото, му паднаа и наочарите за сонце, му помагаше неговата сопруга

 Breaking News

ВИДЕО: Џо Бајден не може да го облече палтото, му паднаа и наочарите за сонце, му помагаше неговата сопруга

ВИДЕО: Џо Бајден не може да го облече палтото, му паднаа и наочарите за сонце, му помагаше неговата сопруга
August 09
19:21 2022

Џо Бајден, Претседателот на САД и првата дама Џил Бајден, денеска се во посета на Кентаки каде ќе се сретнат семејствата кои претрпеа шт ети од бур ите и по плавите,

најлоши во историјата на сојузната држава.

Но, тој повторно е главна тема на социјалните мрежи откако се појави нова снимка на која тој не може да го облече своето палто.

Како што може да се види на снимката која ја забележале телевизиските камери,

лидерот на САД не можеше сам да се справи со ситуацијата,

па затоа неговата сопруга Џил Бајден реши да му помогне.

После откако ја среди работата со палтото, му паднаа и наочарите за сонце.

Веднаш самиот си ги подигна од земјата.

Ова е едно од првите излегувања на Џо Бајден, откако го прележа коронавирусот.

Видео во продолжение:

Related Articles