ВИДЕО: Љубе Бошковски се огласи за Мијалков: Плови Саша…

 Breaking News

ВИДЕО: Љубе Бошковски се огласи за Мијалков: Плови Саша…

ВИДЕО: Љубе Бошковски се огласи за Мијалков: Плови Саша…
February 27
20:13 2021

Плови Саша…

Ме радува фактот, што вис тината секогаш излегува на виделина, затоа што, уште еднаш се докажа дека Обединети за Македонија не излезе од ВМРО, а излезе од ДПМНЕ.

Уште во 2011 година, апелирав дека банда kp иминална ги злоупотребува светите букви на ВМРО,

се изнесуваат пари во други држави и се врши секаков kp иминал.

Меѓу првите го кренавме гласот за слобода и правда.

Ми претставува огромно задоволство, што токму луѓето кои ги поддржуваа лошите поли тики на минатото раководство на ДПМНЕ,

дали од неверување или изманипулирани од пропагандната машинерија на тогашниот pe жим, денес, се согласуваат со нашите тези и ставови.

Јас не сум човек што се сити на нечија несреќа, мене не ме исполнува никакво страдање.

Можеби и затоа сме различни од нив и затоа се гордеам со тоа.

Јас – Љубе Бошкоски и нашата Обединети за Македонија секогаш се бo pиме за воспоставување на ред и доследно спроведување на законите.

Ова го напиша Бошковски на својата страница, каде објави и видео:

Related Articles