ВИДЕО: Чудни македонски градоначалници, Шилегов го нарече секако Чулев

 Breaking News

ВИДЕО: Чудни македонски градоначалници, Шилегов го нарече секако Чулев

ВИДЕО: Чудни македонски градоначалници, Шилегов го нарече секако Чулев
May 12
13:41 2020

Ќе речеш градоначалник, човек за пример во градот, па и татко на градот и што ли уште не, треба да води град, ама џабе, кај нас градоначалниците не се такви, можеби во други држави, можеби има исклучок и кај нас, ама ова што го гледаме засега не е така. Во продолжение видео прилог од МИА, каде и во прилогот се разговараше кој има домашно воспитување, градоначалников имал, нормално сам си кажува, па министерот немал, нормално градоначалникот кажува и за министерот итн. за на крај кога се исклучи камерата, фејсбук камерата од МИА не се исклучи и сними и нешто што не успеа да го кажи градоначалникот пред сите камери, видео во продолжение:

Related Articles