ВИДЕО: Целосното интервју со господинот од Охрид

 Breaking News

ВИДЕО: Целосното интервју со господинот од Охрид

ВИДЕО: Целосното интервју со господинот од Охрид
September 03
19:07 2019

Целосното интервју со господинот од Охрид кој застана зад камерата на ТВ Алфа и ги раскажа проблемите на варошани во стариот дел од градот Охрид. Целосната верзија трае десетина минути, погледнете ја во продолжение:

Related Articles