ВИДЕО: Филипче гостин кај Жаре – Еден на Еден

 Breaking News

ВИДЕО: Филипче гостин кај Жаре – Еден на Еден

ВИДЕО: Филипче гостин кај Жаре – Еден на Еден
May 16
09:17 2020

На дистанца и растојание, водителот Жаре и министерот Филипче во недела ќе ги гледаме на телевизија, емисијата е веќе снимена и се припрема да се емитува.

Што слушаат докторите додека опер ираат, и дали и песните на Аца Лукас се доз волени тогаш? Венко Филипче во #1на1, во недела од 18.30 на Канал 5. #Сезона11 – Гласи статусот на страницата Еден на Еден.

Венко Филипче на својата страница напиша: Гледајте го моето гостување кај Жаре Eden na Eden. Утре, недела, од 18:30 часот на Канал 5. – Kaде ја објави и најавата од емисијата:

Related Articles