ВИДЕО: Тешка механизација работи на оспособување на поплавениот пат Градско – Прилеп

 Breaking News

ВИДЕО: Тешка механизација работи на оспособување на поплавениот пат Градско – Прилеп

ВИДЕО: Тешка механизација работи на оспособување на поплавениот пат Градско – Прилеп
June 11
14:23 2022

Интензивно се работи на воспоставувањето на сообраќајот по поројните дождови со наноси кои од рано изутрината, повеќе од осум часа го прекинаа сообраќајот на патот Градско – Прилеп кај Фаришката клисура. На теренот механизација го расчистува патот. Од 15:00 часот регионалниот пат Росоман- Прилеп, кај м.в. Трите ленти е отворен за сообраќај, јавуваат од АМСМ.

Related Articles