Видео спот од изборите во СДСМ каде се гласаше за лидерот Заев

 Breaking News

Видео спот од изборите во СДСМ каде се гласаше за лидерот Заев

Видео спот од изборите во СДСМ каде се гласаше за лидерот Заев
March 21
20:13 2021

Видео спот од првите директни внатрепapтиски избори за претседател на СДСМ. Први внатpeпартиски непосредни директни избори. Членовите бираат Претседател на #СДСМ – Погледнете го видео спотот во продолжение или на линкот ТУКА:

Related Articles