ВИДЕО: Со пеење на химната се крена македонското знаме над Келн, повисоко од знамето на ЕУ

 Breaking News

ВИДЕО: Со пеење на химната се крена македонското знаме над Келн, повисоко од знамето на ЕУ

ВИДЕО: Со пеење на химната се крена македонското знаме над Келн, повисоко од знамето на ЕУ
June 03
07:53 2019

Германци го кренаа на јарболот етничкото македонско знаме со шеснаесет зраци во Келн, на барање на македонците кои го дочекаа овој момент со многу емоции, се пееше и македонската химна, но коментарите на социјалните мреже се и тоа дека македонското знаме се крена повисоко од знамето на Европската Унија, погледнете видеото:

Related Articles