Видео снимка каде најдобро се гледа силата на земјотресот во Албанија, производи од полиците паднале на земја

 Breaking News

Видео снимка каде најдобро се гледа силата на земјотресот во Албанија, производи од полиците паднале на земја

Видео снимка каде најдобро се гледа силата на земјотресот во Албанија, производи од полиците паднале на земја
November 27
21:49 2019

Неодамна објавена видео-снимка на интернет покажува момент кога првиот од четирите земјотреси утринава ја погоди Албанија. На него се гледа како полиците со намирници во маркет се тресат и производи паѓаат на подот во маркетот. Видео во продолжение:

Related Articles