ВИДЕО: Снег на пролет во Германија, снежните врнежи го зафатија градот Хесен

 Breaking News

ВИДЕО: Снег на пролет во Германија, снежните врнежи го зафатија градот Хесен

ВИДЕО: Снег на пролет во Германија, снежните врнежи го зафатија градот Хесен
May 06
21:57 2019

Дека снег има на пролет, се гледа во видеото кое е снимено пред 2 дена во Германија, поточно во градот Хесен. Снежните врнежи ја разубавија и пролетта оваа година, погледнете во продолжение:

Related Articles