ВИДЕО: Снег во месец јуни ги изненади жителите на Шпанија

 Breaking News

ВИДЕО: Снег во месец јуни ги изненади жителите на Шпанија

ВИДЕО: Снег во месец јуни ги изненади жителите на Шпанија
June 08
11:36 2019

Снегот во јуни успеал да ги изненади жителите на Шпанија. Граѓаните на местото Дуруело де ла Сиера наишле на неверојатна глетка и велат дека досега немаат видено нешто вакво. За тоа време, граѓаните на Валенсија, која од нив е оддалечена 400 километри, уживале во температурите од околу 31 степен и тоа на плажа. Снимките од Дуруело де ла Сиере, покажуваат дека тревата и цвеќињата се покриени со снежна покривка. Температурите се спуштиле под нулата, а некои жители рекле дека ветерот предизвикал дополнително изненадување, па температурата се спуштила 10 степени под нулата.

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles