ВИДЕО: Се огласи судијата за co бpaќаjkaта во Охрид

 Breaking News

ВИДЕО: Се огласи судијата за co бpaќаjkaта во Охрид

ВИДЕО: Се огласи судијата за co бpaќаjkaта во Охрид
November 16
20:48 2021

Во изјава за Канал5 телевизија се огласи и су дијата од охридскиот Основен с уд, каде објаснува детално за случајот, еве што вели тој, во продолжение, Канал5 видео:

Related Articles