ВИДЕО: Се огласија камионџиите заглавени во Италија, а заборавени од Македонија

 Breaking News

ВИДЕО: Се огласија камионџиите заглавени во Италија, а заборавени од Македонија

ВИДЕО: Се огласија камионџиите заглавени во Италија, а заборавени од Македонија
March 15
13:46 2020

Добар ден, ние сме професионални возачи од Македонија, со овие зборови започнува видео обраќањето на возачите кои сакаат да си дојдат дома. 31 камион се на Италјанско-Словенска граница, сакаат да си дојдат дома. Бараат министерството да им излези во пресрет. Со зборовите Фала, завршува видеото, погледнете во продолжение:

Related Articles