ВИДЕО: Пропеа Боки13 – Парите барајте ги кај Заеви

 Breaking News

ВИДЕО: Пропеа Боки13 – Парите барајте ги кај Заеви

ВИДЕО: Пропеа Боки13 – Парите барајте ги кај Заеви
June 18
10:57 2020

Пилето ми пее рано на сабајле: Парите од Ре кет (1.5м€) барајте ги кај Зоран и Вице Заеви, напиша Антонио Милошоски на својата фејсбук страница, каде објави и видео од Боки13, каде го кажува завршниот збор, каде се парите, каде судивката веднаш реагираше да со полицискотообезбедување да се извади надвор одсудницата, во продолжение погледнете го тој дел, видео:

Related Articles