ВИДЕО: Претседателот Пендаровски со резерва за одржувањето на изборите на 12 април

 Breaking News

ВИДЕО: Претседателот Пендаровски со резерва за одржувањето на изборите на 12 април

ВИДЕО: Претседателот Пендаровски со резерва за одржувањето на изборите на 12 април
March 13
12:09 2020

Претседателот Стево Пендаровски, денеска на прес конференција 40 минути се обрати до граѓаните. Тој сака да укаже на резерва на одржување на изборите зошто преку социјалните мрежи и интернет програмата не можела да дојде до сите граѓани. Наведе и некој пример од Израел каде се имало нешто слично одржано итн. Дали ќе има предвремени парламентарни избори на 12 април оваа година, останува да чекаме, а во продолжение погледнете го обраќањето на Стево Пендаровски:

Related Articles