ВИДЕО: Последната изјава на Проф. Д-р Ангелко Ѓорчев, Bakцината е спacoт, Македонија нема ниту една

 Breaking News

ВИДЕО: Последната изјава на Проф. Д-р Ангелко Ѓорчев, Bakцината е спacoт, Македонија нема ниту една

ВИДЕО: Последната изјава на Проф. Д-р Ангелко Ѓорчев, Bakцината е спacoт, Македонија нема ниту една
April 08
17:27 2021

Професорот Анѓелко Ѓорчев е татко на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Пред неколку месеци доктор Ѓорчев предупредуваше дека доцнењето на Bakци ни те Македонија ќе ја чини многу, а тоа кратко видео интервју го изјави за телевизија Алфа пред неколку месеци д-р Анѓелко Ѓорчев. Видео во продолжение:

Related Articles