ВИДЕО: Од голема еуфорија во кафеаните во Скопје се фрлаа и маси од радост за Вардар

 Breaking News

ВИДЕО: Од голема еуфорија во кафеаните во Скопје се фрлаа и маси од радост за Вардар

ВИДЕО: Од голема еуфорија во кафеаните во Скопје се фрлаа и маси од радост за Вардар
June 02
21:23 2019

Лудило по победата синоќа на вардар која сите не израдува. Вистинска еуфорија за време и по натпреварот, се кршеа чаши, се викаше и ракоплескаше, се свиреше со автомобили а кафулињата и кафеаните беа полни. Колку се сака Вардар и каква беше атмосферата во Скопје зборува ова видео. Сопственикот на една скопска кафеана ја крена и ја фрли масата иако на неа имаше пиење, телефони, цигари…

Related Articles