Видео од говорот на Дурловски: Да се врати достоинството на Македонецот

 Breaking News

Видео од говорот на Дурловски: Да се врати достоинството на Македонецот

Видео од говорот на Дурловски: Да се врати достоинството на Македонецот
March 12
16:43 2020

Носителот на 5-тата изборна единица на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата, Игор Дурловски одржа краток говор пред присутните во Македонската филхармонија. Тој вели да се врати достоинството на Македонецот после сите национални понижувања кои ги доживеавме заедно. Да го обновиме системот кој свесно и во континуитет е pушен, да ги поддржиме најдобрите да водат и да го употребат сето свое знаење, мотивација, храброст. Свесно со политички средства ќе им ја покажеме нашата сила и мудрост. Македонија слободна, слободно ќе живее. Секогаш и засекогаш! Видео:

Related Articles