ВИДЕО: Мајка мајстор, сама изградила куќа за 9 месеци и направила совршен дома за 4 деца

 Breaking News

ВИДЕО: Мајка мајстор, сама изградила куќа за 9 месеци и направила совршен дома за 4 деца

ВИДЕО: Мајка мајстор, сама изградила куќа за 9 месеци и направила совршен дома за 4 деца
May 29
20:27 2019

Тешко е да се замисли една жена без било какво искуство во оваа област да изгради куќа на два ката со пет соби само гледајќи на YouTube. Кара Брокинс и нејзините четири деца се жив доказ дека кога се сака се се може. Нејзиниот најстар син, Дру, и помагал на мајка си да направи нацрт на куќата и да добие одобрение од страна на градот за изградба, а нејзината ќерка Џеда почнала да собира вода од рибникот на соседите и мешала бетон за темели, додека нејзината друга ќерка готвела оброци за сите. Така успеала да изгради куќа за себе и за своите деца со 9 месеци работа.Поминале низ се, од копање темели до ѕидање на ѕидовите на куќата. Видео:

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles