ВИДЕО: Македонски камионџија кој вози низ Италија со најдобра порака до нашинците ширум светот

 Breaking News

ВИДЕО: Македонски камионџија кој вози низ Италија со најдобра порака до нашинците ширум светот

ВИДЕО: Македонски камионџија кој вози низ Италија со најдобра порака до нашинците ширум светот
March 17
17:57 2020

Александар од Македонија, поточно од градот Прилеп, денеска упати видео порака до сите нашинци преку својот фејсбук профил. Оваа негова порака е една од најдобрите, упатена до сите македонци кои се наоѓаат надвор од Македонија, да се воздржат доколку можат од враќањето во родниот крај т.е. дома. Александар вели дека е веќе 15 дена во камионот и не се враќа кај неговите дома, погледнете го видеото во продолжение:

Related Articles