ВИДЕО: Кученце го предосети земјотресот, прво се разбуди и побегна веднаш

 Breaking News

ВИДЕО: Кученце го предосети земјотресот, прво се разбуди и побегна веднаш

ВИДЕО: Кученце го предосети земјотресот, прво се разбуди и побегна веднаш
November 26
13:35 2019

Куче го предосети силниот земјотресот кој утрово во 3 -54 часот стресе Република Албанија. Кучето спиело под балкон на една зграда, неколку секунди пред силниот потрес кучето се буди и бега, потоа зградата се тресе како во на филм. Познато е дека животните приви ги предосетуваат земјотресите, токму ова видео е еден вид доказ за сето тоа:

Related Articles