ВИДЕО: Кога никој не очекува, еве како средношколците го прославија 1 септември во Скопје

 Breaking News

ВИДЕО: Кога никој не очекува, еве како средношколците го прославија 1 септември во Скопје

ВИДЕО: Кога никој не очекува, еве како средношколците го прославија 1 септември во Скопје
September 02
15:06 2020

Радосни и разиграни средношколци го прославија 1 септември, порано почетокот на учебната година. Видеото е во Скопје, поточно во трговскиот центар Бисер во населбата Аеродром. Почетокот на учебната година е одложен за први октомври поради панд емијата на коронавирусот во Македонија, а во меѓувреме првиот школски ден 1 септември не остана не одбележан за младите ученици. На социјалните мрежи се појави видео од забава во кафулиња од Трговскиот центар Бисер во Скопје, на која присуствуваат млади луѓе кои не ги почитуваат мерките за коронавирусот. Видео во продолжение:

Related Articles