ВИДЕО: Како Охриѓанецот планира да го победи Струмичанецот во Струмица, Прилеп, Гевгелија, Кавадарци, Неготино и др.

 Breaking News

ВИДЕО: Како Охриѓанецот планира да го победи Струмичанецот во Струмица, Прилеп, Гевгелија, Кавадарци, Неготино и др.

ВИДЕО: Како Охриѓанецот планира да го победи Струмичанецот во Струмица, Прилеп, Гевгелија, Кавадарци, Неготино и др.
March 13
21:04 2020

Вечерва во емисијата Заспиј ако можеш на Алфа телевизија, во 22:30 часот, со новинарите Горан Момироски и Драган Милосављевич, гостин е човекот кој што планира да го победи најмоќниот во неговата изборна единица, струмичанецот Зоран Заев. Како Охриѓанецот Александар Николовски го планира тоа, да го победи струмичанецот во Струмица, Прилеп, Гевгелија, Кавадарци, Неготино и сите други места во ИЕ4, видео шпица во продолжение:

Related Articles