Видео интервју за македонско државјанствo

 Breaking News

Видео интервју за македонско државјанствo

Видео интервју за македонско државјанствo
March 14
20:47 2022

Македонка во странство прави интервју за македонски државјанство, видео кое за кратко време стана вирално на Тик Ток мрежата. Секојдневието наше опишано во кратко видео, каде странец одговара на прашања на македонски. Целосното видео можете да го погледнете ТУКА на ТИК ТОК мрежата.

Related Articles