ВИДЕО: Имате клима или не, овој тpиk ќе ви помогне да разладите автомобил кој стоел на сонце

 Breaking News

ВИДЕО: Имате клима или не, овој тpиk ќе ви помогне да разладите автомобил кој стоел на сонце

ВИДЕО: Имате клима или не, овој тpиk ќе ви помогне да разладите автомобил кој стоел на сонце
July 08
21:58 2019

Седнувањето во пеколно топол автомобил, не само што е мошне непријатно, туку може да биде и опасно по здравјето. Воопшто не е важно дали имате клима уред или не, овој трик ќе ви помогне да го разладите автомобилот што стоел на сонце за 10 секунди. Се што треба да направите е да го отворите прозорецот на совозачката страна и да ја затворите вратата, а вратата од возачот да ја отворате и да ја затворате. Повеќе за ова во приложеното видео:

Related Articles