ВИДЕО: Зошто полицаец го удри Филип Талески со пендрек по глава, одговорност нема

 Breaking News

ВИДЕО: Зошто полицаец го удри Филип Талески со пендрек по глава, одговорност нема

ВИДЕО: Зошто полицаец го удри Филип Талески со пендрек по глава, одговорност нема
May 14
07:03 2023

Јаки сцени ни доаѓаат од финалето на македонскиот Куп меѓу Вардар и Пелистер, кој црвено црните го добија и со тоа го обранија пехарот. Веднаш по завршувањето на мечот настанаа турканици меѓу играчите во кои се вмешаа и полицијата, а еден од полицајците го удри Филип Талески со пендрек во глава. Видеото на социјалните мрежи го објави самиот ракометар, а исто и Дејан Манасков кој праша зошто? Видео:

Related Articles