ВИДЕО: Еве што точно кажа министерката Царовска во емисијата Детектор на Сител телевизија

 Breaking News

ВИДЕО: Еве што точно кажа министерката Царовска во емисијата Детектор на Сител телевизија

ВИДЕО: Еве што точно кажа министерката Царовска во емисијата Детектор на Сител телевизија
November 10
21:18 2019

Денеска веднаш после вестите на Сител телевизија во 16 часот во емисијата Детектор гостуваше министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска. Во емисијата Детектор министерката сподели индикатор објавен минатата недела од Државниот завод за статистика кој што наиде на бројни реакции кај граѓаните. Колку изнесува кошничката според лајкин индикаторите, а колку според синдикалната кошничка, погледнете во видеото објавено на фејсбук страницата Детектор, во продолжение:

Related Articles