ВИДЕО: Еве како прави ајвар американската амбасадорка во Македонија, печи, лупи, пржи, полни тегли

 Breaking News

ВИДЕО: Еве како прави ајвар американската амбасадорка во Македонија, печи, лупи, пржи, полни тегли

ВИДЕО: Еве како прави ајвар американската амбасадорка во Македонија, печи, лупи, пржи, полни тегли
October 12
20:36 2021

Печи, лупи, пржи, полни тегли, сезона на ајвар во резиденцијата на нашата амбасадорка со специјалниот Ред Дог ајвар. Кои се вашите омилени традиции за храна? Се вели во Фејсбук статусот на Американската абмасада во Скопје. Во видеото е прикажано како американската амбасадорка во Македонија, Кејт Мари Брнз прави македонско традиционално јадење. Видео:

Related Articles