ВИДЕО: ДИK побара побара одложување на изборите закажани во април

 Breaking News

ВИДЕО: ДИK побара побара одложување на изборите закажани во април

ВИДЕО: ДИK побара побара одложување на изборите закажани во април
March 15
11:22 2020

Видео од седницата на државната изборна комисија. На седницата е побарано пред утрешниот сосанок кај претседателот Стево Пендаровски, да се преиспита одлуката за одржување на предвремените парламентарни избори, кои беа закажани првично за 12 април 2020 година. Членовите на ДИК укажуваат дека не станува збор само за денот на изборите, туку и за многуте денови пред одржувањето на самиот избори, каде се вклучени многу луѓе кои меѓусебно треба да комуницираат. Погледнете го видеото во продолжение:

Related Articles