ВИДЕО: Дедо на 107 години уште вози, вереницата во црвениот кабриолет влегува со затворени очи

 Breaking News

ВИДЕО: Дедо на 107 години уште вози, вереницата во црвениот кабриолет влегува со затворени очи

ВИДЕО: Дедо на 107 години уште вози, вереницата во црвениот кабриолет влегува со затворени очи
February 10
16:54 2020

Џо Њумен е најстариот активен возач во САД , а вози црвен кабриолет.

Њумен трврди дека е одличен возач, иако неговата вереница вели дека треба да мижи секојпат кога се вози со него.

Првата возачка ја земал пред 80 години, а онаа која сега ја поседува има важност до 2022 година.

Related Articles