ВИДЕО: Девojче со гума на сpeде мope го Гpција, еве како излегува од морето

 Breaking News

ВИДЕО: Девojче со гума на сpeде мope го Гpција, еве како излегува од морето

ВИДЕО: Девojче со гума на сpeде мope го Гpција, еве како излегува од морето
August 25
06:59 2020

Малодевојченце со гума-еднорог било однесено од морските струи и е спа сено од локален ферибот, наведуваат грчките медиуми.

Инц идентот се случил вчера во морското подрачје крај градот Антирио во Коринтскиот Залив.

Девојчето помеѓу 4 и 5 години, наводно,им избегало од „вним анието на родителите“ и било однесено од брегот со силните струи .

Кога родителите сфатиле дека нивната мала ќеркичка не се гледа во морето, ги известиле пристанишните власти , кои го алармирале капетанот на локалниот траект „Саламиномахос“.

Капетанот на траектот на линијата Рио-Антирио го нашол детето среде морето и полека се приближувал со траектот.

Членовите на екипажот го спа силе девојчето , кое било во својата гума на надувување .

Девојчето, кое било мирно за време на авантурата, им било неповредено предадено на родителите.

Related Articles