ВИДЕО: Грми Химната на Македонија пред Влада, ечи гласот на Дурловски на протестот вечерва

 Breaking News

ВИДЕО: Грми Химната на Македонија пред Влада, ечи гласот на Дурловски на протестот вечерва

ВИДЕО: Грми Химната на Македонија пред Влада, ечи гласот на Дурловски на протестот вечерва
June 18
19:31 2022

Игор Дуловски пред Влада ја пееше Химната на Македонија за време на протестот вечерва. Видео записот беше споделен на социјалните мрежи. Во продолжение погледнете како изгледаше тоа, видео:

Related Articles