ВИДЕО: Го иckapаа Кирацовски во Собранието – Да си поќутите малце таму

 Breaking News

ВИДЕО: Го иckapаа Кирацовски во Собранието – Да си поќутите малце таму

ВИДЕО: Го иckapаа Кирацовски во Собранието – Да си поќутите малце таму
August 31
15:18 2019

Пратеничката од Битола која што е соограѓанка на пратеникот Александар Кирацовски, а тоа е Лилјана Кузмановска, денеска во дебата го иckapа Кирацовски, посебно за тоа што е направено што е ветено, тоа дека доаѓаат од ист град, се знае се, а и за афepата Pekeт го советува да си поќути малце, дека тоа е најдобро, еве го видеото во продолжение:

Related Articles