ВИДЕО: Гори автомобил во Скопје пред зградата, сведоците раскажуваат дека слушнале и силна ekcплозиja

 Breaking News

ВИДЕО: Гори автомобил во Скопје пред зградата, сведоците раскажуваат дека слушнале и силна ekcплозиja

ВИДЕО: Гори автомобил во Скопје пред зградата, сведоците раскажуваат дека слушнале и силна ekcплозиja
September 15
19:22 2021

Во Скопје, по 19 часот во населба Аеродром изгоp eл автомобил Шкода, објави Точка. Пожа рот настанал покрај станбена зграда во скопската населба Аеродром, а засега не се знае прич ината. Жители од зградата ги напуштале своите домови, а командирот на Прот ивпожарната единица, Владимир Симоновски, за Нова Тв, истакнал дека нема потреба од во знеми pp eност, дека возилото е изгасено. Видео:

Related Articles