ВИДЕО: Големо невреме во Охрид, гледајте до крај како се љутит Гocпод

 Breaking News

ВИДЕО: Големо невреме во Охрид, гледајте до крај како се љутит Гocпод

ВИДЕО: Големо невреме во Охрид, гледајте до крај како се љутит Гocпод
July 28
19:04 2022

На социјалните мрежи се појави видео запис од тоа колку било силно невремето денеска во Охрид. За момент езерото не се гледаше, а македонското знаме се вееше силно. Видео објавено од Александар, во продолжение гледајте го до крај:

Related Articles