ВИДЕО: Гавазова се качи на маса, убавата македонската пејачка знае како да ја вжешти атмосферата

 Breaking News

ВИДЕО: Гавазова се качи на маса, убавата македонската пејачка знае како да ја вжешти атмосферата

ВИДЕО: Гавазова се качи на маса, убавата македонската пејачка знае како да ја вжешти атмосферата
August 07
07:19 2019

Македонската пејачка Сузана Гавазова на веселба во еден ресторан се качи на маса, а со својот заводлив танц ја „вжешти“ атмосферата. Според коментарите од видеото веројатно станува збор за веселба во дијаспората. Видеото е објавено пред 6 месеци, но сепак, вреди да се погледне:

Related Articles