ВИДЕО: Влези во Прилеп со возило ако можеш

 Breaking News

ВИДЕО: Влези во Прилеп со возило ако можеш

ВИДЕО: Влези во Прилеп со возило ако можеш
April 01
10:45 2020

Денеска во цела држава од рано утрото има обилни врнежи со снег. Непрекинато до сега врни во целата држава, на места со 10 сантиметри, а има и на повисоки места со над 20 стантиметри снег. На јутјуб од Маркукуле е објавено видео со снег на влезот во Прилеп. На видеото се гледа како е натрупан и влезот но и градот со над 10 сантиметри снег. Погледнете го видеото во продолжение кое што е снимено од возач на автомобил додека влегува во градот од страната на Плетвар. Видео:

Related Articles