ВИДЕО: Вака започнаа немирите синоќа, пукнa и полицијата започна да брка толпата народ пред собрание

 Breaking News

ВИДЕО: Вака започнаа немирите синоќа, пукнa и полицијата започна да брка толпата народ пред собрание

ВИДЕО: Вака започнаа немирите синоќа, пукнa и полицијата започна да брка толпата народ пред собрание
July 05
22:58 2022

Откако народот се приближи до собранието и оствари блиска средба со полицијата, на даден знак, полицијата која што беше распределена пред собранието, започна да ја брка толпата народ. Граѓаните се упатија кон блискиот парк, а полицијата си завзеде нова позиција на булеварот. Видео од моментот, во продолжение:

Related Articles