ВИДЕО: Брвеница за првпат добива своја градинка, објектот започна да се гради

 Breaking News

ВИДЕО: Брвеница за првпат добива своја градинка, објектот започна да се гради

ВИДЕО: Брвеница за првпат добива своја градинка, објектот започна да се гради
September 19
17:31 2019

Почитувани граѓани, почитувани претставници на медиумите, Власта предводена од Социјал демократскиот сојуз продолжува со исполнување на ветеното. За нас зборот важи, а делата говорат. Инвестираме во нашата иднина. Инвестираме во квалитетен едукативен процес на децата од предучилишна возраст, преку изградба на соодветни објекти и вложување во воспитно-образовниот кадар. Општина Брвеница за првпат добива своја градинка. За изградба и опремување на новиот објект се издвоени над 26 милиони денари. Отвораме простор за 80 дечиња, инвестираме во раниот детски развој. Прес конференција, ОО СДСМ Тетово видео:

Related Articles