ВИДЕО: Беровчанка раскажува во живо на телевизија за својот швалер и љубовен живот

 Breaking News

ВИДЕО: Беровчанка раскажува во живо на телевизија за својот швалер и љубовен живот

ВИДЕО: Беровчанка раскажува во живо на телевизија за својот швалер и љубовен живот
November 15
21:46 2019

Видео кое во попладневната емисија на телевизија Алфа како и вообичаено граѓаните имаа можност да дебатираа, а овој пат на темата Озборување. Во емисијата се јави веќе добро познатата на македонската јавност гледачка, Славица дебатирајќи на оваа тема. Таа среде емисија зборуваше за нејзиниот љубовник, но и како тој озборувал додека воделе љубов, а на водителите им течеа солзи од смеење. Погледнете го во продолжение:

Related Articles