Вечерва ќе нема вода на повеќе улици, Водовод и канализација објаснија зошто

 Breaking News

Вечерва ќе нема вода на повеќе улици, Водовод и канализација објаснија зошто

Вечерва ќе нема вода на повеќе улици, Водовод и канализација објаснија зошто
December 02
21:41 2022

ЈП „Водовод и канализација“ информира дека поради санирање уличен дефект на ул.„Коле Неделковски” број 36, неколку улици во Општина Центар вечерва ќе имаат прекин на водоснабдување. Со прекинот на водоснабдувањето од вечерва од 20.15 часот се опфатени корисниците на дел од улиците „Коле Неделковски”, „Мирослав Крлежа”, „Дебарца”, „Антоние Грубишиќ” и „Отон Жупанчич”. Прекинот ќе трае до завршување на активностите за санација на дефектот.

Related Articles