Вечерва Филипче кажа кога ќе стиги првата пратка вакцини Астра Зенека, го кажа и часот

 Breaking News

Вечерва Филипче кажа кога ќе стиги првата пратка вакцини Астра Зенека, го кажа и часот

Вечерва Филипче кажа кога ќе стиги првата пратка вакцини Астра Зенека, го кажа и часот
March 25
21:50 2021

Оваа недела на 28 март, во 07:55 часот во Скопје пристига првата пратка од 24.000 вакцини на Астра Зенека преку Ковакс системот. – Ова го напиша министерот за Здравство, Венко Филипче, вечерва на својата фејсбук страница:

Related Articles