Вечерва се огласи Зеленски со селфи видео порака: Заборавете ги посетите на шумите и да не ги игнорирате сирените

 Breaking News

Вечерва се огласи Зеленски со селфи видео порака: Заборавете ги посетите на шумите и да не ги игнорирате сирените

Вечерва се огласи Зеленски со селфи видео порака: Заборавете ги посетите на шумите и да не ги игнорирате сирените
May 06
20:58 2022

Володимир Зеленски вечерва се огласи преку селфи видео порака со неговиот мобилен телефон, каде преку социјалните мрежи ги замоли граѓаните, а особено овие денови што идат, да не ги игнорираат сирените и сигналите за воздушен аларм. Исто така им порача да ги почитуваат прописите за јавен ред како и полицискиот час во тие градови каде е воведен. Зеленски ги замоли граѓаните да ги заборават посетите во блиските шуми, посебно во окупираните обласи, бидејќи има многу голема веројатност да налетаат на ми ни. Видео:

Related Articles