Вечерва се огласи Заев, се ограничува работното време до 23 часот за сите угостителски објекти, освен за тие што вршат достава

 Breaking News

Вечерва се огласи Заев, се ограничува работното време до 23 часот за сите угостителски објекти, освен за тие што вршат достава

Вечерва се огласи Заев, се ограничува работното време до 23 часот за сите угостителски објекти, освен за тие што вршат достава
October 22
20:56 2020

Работното време на сите угостителски објекти се ограничува до 23 часот, освен за оние што вршат достава на храна. Апелираме граѓаните да ги почитуваат мерките, само преку почитување на мерките може да придонесеме во намалување на ширењето на KOB ИД-19 – Ова го напиша на својата страница премиерот Зоран Заев каде објави и фотографија:

Related Articles