Вечерва се огласи Димитар Апасиев за Локалните Избopи, ги спомна Црвенковски и Груевски

 Breaking News

Вечерва се огласи Димитар Апасиев за Локалните Избopи, ги спомна Црвенковски и Груевски

Вечерва се огласи Димитар Апасиев за Локалните Избopи, ги спомна Црвенковски и Груевски
October 21
18:24 2021

Сите kopумпиpaни САТРАПИ паѓаат на Локални… Падна Црвенковски. Падна Груевски. Ќе падне и Заев! #ИсторискиМатеријализам – Напиша лидерот на Левица, Димитар Апасиев на својот фејсбук профил:

Related Articles