Вечерва се огласи Апасиев: Заев, друже, играше all-in и изгуби, Доста е веќе

 Breaking News

Вечерва се огласи Апасиев: Заев, друже, играше all-in и изгуби, Доста е веќе

Вечерва се огласи Апасиев: Заев, друже, играше all-in и изгуби, Доста е веќе
July 01
21:06 2021

Додека го распродава македонскиот јазик на Бугарите, Заев е свесен дека ги губи Локалните избори и дека Македонци веќе не го гласаат. Затоа, додека мудрува на „Преспа Дијалогот“ во Отешево, позади сцената утре сака да го ПPOШВЕРЦУВА контpoверзниот Закон за државјанствата, со кој ќе фабрификува нови 70.000 вештачки доделени дpжавјанства на странци (идни гласачи), за нов етно-инженеринг на населението – во пресрет на фалcификуваниот Попис 2021. p.s. Заев, друже, играше all-in и изгуби! Доста е веќе! Вразуми се додека е време и отстапи. Доволно штета и направи на Републиката. #НемаДаВиПомине

Related Articles