Вечерва се огласија од Владата: Награда за матичните лекари во висина од 30 денари по пациент, ако достигнат и надминат опфат од 70%

 Breaking News

Вечерва се огласија од Владата: Награда за матичните лекари во висина од 30 денари по пациент, ако достигнат и надминат опфат од 70%

Вечерва се огласија од Владата: Награда за матичните лекари во висина од 30 денари по пациент, ако достигнат и надминат опфат од 70%
December 05
20:08 2021

Во насока на стимулација на интересот за вакци нација за заш тита од КОB ИД-19 и за спречување на шире њето на пан деми ата, Владата на 122-рата седница донесе Одлука за еднократна финансиска на града во висина од 30 денари по пациент за матичните лекари доколку достигнат и надминат опфат од 70% со вакци нација на своите пациенти од вкупниот број запишани кај нив. – Пишуваат од Владата на својата страница:

Related Articles