Велија Рамковски се огласи со видео порака за состојбата во државата и медиумите

 Breaking News

Велија Рамковски се огласи со видео порака за состојбата во државата и медиумите

Велија Рамковски се огласи со видео порака за состојбата во државата и медиумите
September 25
16:04 2019

Велија Рамковски за состојбата со медиумите во државата и оптимизмот за интегрирањето на Република Северна Македонија во семејството на eвропските држави Целата емисија гледајте ја во четврток во 20 часот, а денес погледнете ја неговата видео порака и најава за емисијата во продолжение, видео:

Related Articles